Termeni si conditii 

Site-ul www.dermakey.ro (denumit in continuare “SITE”) este creat si administrat de 
Trendline Medical SRL 
cu sediul in Sighișoara str. Horia Teculescu nr. 60, 545400, jud. Mures, 
e-mail: info@trendlinemedical.com 

 Utilizatorul înțelege si este de acord cu faptul, ca drepturile de autor aferente tuturor informațiilor: imagini, video-uri, structura etc. cuprinse în SITE aparțin de drept administratorului și creatorului acestuia. 
Trendline Medical SRL isi rezerva dreptul de a schimba, de a modifica, de a corecta și de a retrage în parte în totalitate Termenii și Condițiile în mod unilateral fără a fi necesar acordul prealabil al utilizatorului. Utilizarea site-ului nostru implica acceptarea în totalitate a acestor Termeni și Condiții. 

Protectia proprietații intelectuale 
Conținutul si design-ul SITE-ului aparțin Trendline Medical SRL si colaboratorilor sai si sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuala. Nu puteți utiliza, reproduce, copia materialele ale acestui SITE. 

Modificari ale SITE-ului  
Reprezentanții SITE-ului isi rezerva dreptul, la libera lor discreție, de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge in orice moment porțiuni ale continuului sau în întregime. 

Protectia datelor personale 
Securitatea datelor dvs. personale reprezintă o prioritate si ne dorim sa va simtiti confortabil de fiecare data cand ne vizitați SITE-ul. Protectia sferei dumneavoastră private reprezintă un factor de preocupare foarte important atunci cand vorbim despre procesarea datelor personale si ținem cont de acest lucru in toate domeniile de activitate. Datele cu caracter personal dobândite atunci cand ne vizitați SITE-ul sunt tratate in conformitate cu cerintele legale din , exprimate prin Legea nr. 677/2001.  SITE-ul poate include link-uri către site-uri administrate de către alti provideri pentru care aceste politici de protecție a datelor pot sa nu se aplice.  Utilizarea si transferul datelor personale predeterminarea acestora pentru un anumit scop utilizăm datele dumneavoastră personale numai in măsura necesara in scopuri de administrare tehnica a SITE-ului, de statistică de management al clienților, studii de produs si marketing. 

Dreptul la informare 
La cerere, veti fi informat in cel mai scurt timp posibil, in scris, daca si ce date cu caracter personal sunt stocate in fișierele noastre in conformitate cu legislația in vigoare. Ne vom conforma cu cerintele dumneavoastră de a corecta orice informații eronate stocate, in ciuda eforturile noastre de a păstra date corecte si actualizate. 

Forța Majora  
Reprezentanții SITE-ului nu sunt responsabili pentru nicio intârziere sau eroare in conținutul furnizat de publicațiile noastre, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința lor. 

Alte informatii  
Desi in fiecare moment facem eforturi in vederea asigurării calitatii si corectitudinii articolelor publicate pe SITE, nu putem garanta, in mod expres sau implicit, in privința continutului sau, a SITE-ului, a software-ului ori a produselor si serviciilor publicate sub egida sa.  

Notificari
Orice notificare trebuie trimisa in scris, prin email sau posta, folosind datele de contact menționate in acești termeni si condiții.